วันพุธที่ 12 มกราคม พ.ศ. 2554

Doa....untuk lelaki.....


Hu...ramai yang bertanya ..ada ke...doa untuk lelaki...lalu saya kutip untuk anda...

1) Agar Tua Kembali Muda.

Jika anda terasa lemah sendi tulang dan lesu urat geramat kerana sudah lanjut usia (sudah tua), anda tidak seharusnya berserah begitu sahaja. Tenaga anda masih dapat dipulihkan sekiranya anda amalkan doa di bawah ini setiap hari selepas sembayang Asar atau Isya’ sebanyak 7 kali. Insya-Allah akan pulihlah tenaga batin anda seperti tenaga anak muda layaknya.
Inilah doa yang perlu diamalkan.
Bismillah Hiroh Man Niroh Him
Yaa wahidul baqil qawiyul mathin. In nalloha qawiyun, ngazizun, yaa qawiyu biroh matika yaa ar hamar roohimin.

2. Terapi Seksual Gangguan Sihir (1).

Atas permintaan dari Pelanggan-pelanggan dan teman-teman saya yang  begitu mengharapkan mendapat Rawatan penyembuhan terkena Sihir Gangguan Seksual. Di sini di perturunkan cara-cara merawatNya. Jika ada keyakinan Insya-Allah amalan ini berjaya menghapuskan sihir-sihir tersebut. Semuga bagi pembaca-pembaca blog juga dapat menafaat bersama.
Bacakanlah ayat-ayat di bawah ini sebanyak 7 kali pada air, lalu airnya itu dibuat minum dan digunakan untuk membuat permandian (ia itu pada mereka yang terkena sihir itu) selama 7 hari berturut-turut. Insya-Allah sihirnya akan gugur. Sekiranya masih belum terhasil buatlah beberapa kali ulangan. Dan banyaklah berdoa kepada Allah.
   1) Surah Yunos 81-82.
Qola Musa maa jiktum bihis sihru innol lohha sayubthiluhu innol lohha laa yuslihu ngamalal mufsidin. Wayuhikkul lohhul hakqo bikalimaatihi walau qarihal mujrimun.
   2) Surah Al-’Araf 117-122
Wa awhainaa illa musa an alqi ngasaaka faiza hiya talqofu mayakfikun. Fawaqo ngal hakqu wabathola maa kaanu nyakmalun. Fa ghu libu hunaa lika wan qolabu sho giriin. Wa ulqiyas shaharotu saajidin. Qolu aaman na birobbil ngalamin. Robbi musaa wa haarun.
   3. Surat Thaha 69.
Innama sona ghu kaidu saa hirin walaa yuflihus syaahiru  haisu ataa.
Untuk mengelakan kesalah bacaan dan bunyi yang betul. Sila rujuk pada kitab-kitab suci Al-Quran, kerana tulisan rumi kekadang mempunyai kata bunyi yang berbeza.

3. Terapi Seksual Gangguan Sihir (2).

Seperti siri (1) di sini saya perturunkan satu cara lagi yang dapat membantu pelanggan-pelanggan , teman-teman atau para pembaca Blog sekalian.
Ambilah bekas berisi air, dan bacakan kepadanya surat Al-Ikhlas, Al-Falaq, An-Nas (Al-Mu’awwidzat) dan doa-doa di bawah ini.
Allah humma robbin Naasi az hibisbaksa wasfi antas syafi laa syifaa a illa syifa uka syifaa an la yugoo diru syaqoman.
(Maknanya; Ya Allah, Tuhan semua manusia, hilangkanlah penyakitnya dan sembuhkanlah, kerana Engkau-lah Yang Maha Menyembuhkan. Tiada kesembuhan, selain kesembuhan (dari) Mu, kesembuhan yang tidak meninggalkan penyakit.)
Bismillahi arqika wal lohhu yasfika min kulli da in yukzika wa min kulli nafsin aw nga in hasidin. Allahu yasfika.
Dengan nama Allah, saya obati kamu (dengan rukyah), semuga Allah akan menyembuhkan dari setiap penyakit yang menyakitimu, dan dari setiap jiwa atau mata yang dengki. Semuga Allah menyembuhkanmu.
Angu zu bikalimaatil lohit taam maa ti min sarri ma holaq.
Aku berlindung dengan ayat-ayat Allah yang sempurna dari semua kejahatan yang diciptakan-Nya.
Bismillah hillazi laayazurru maas mihi sai un fil arzi wala fis syama ii wa huwas sami ngul ngalim.
Dengan nama Allah, yang dengannya segala sesuatu yang ada di bumi dan di langit tidak akan membahayakan. Dialah Yang Maha Mendengar, Lagi  Maha Mengetahui.
Doa-doa tersebut di baca 7 kali pada air, lalu airnya di minum dan dipakai untuk mandi selama 3 hari. Insya-Allah sihir itu akan gugur dan ikatan sihirnya akan lepas.
  • Nasihat saya: Janganlah kita bersusah payah kesana kemari, berjumpa orang itu dan orang ini yang mengaku pandai hal-hal yang ghaib, dan boleh menyembuhkan sesuatu penyakit berkenaan sihir ini. Memang ada mereka yang pandai seperti Ustaz-ustaz atau orang -orang alim.  Cuba yakin pada Allah dan lakukan sendiri dahulu. Insya-Allah kita juga boleh mendapat kesembuhan.

4. Doa Penguat Zakar (1)

Cubalah kaedah ini untuk menguatkan Zakar anda yang lemah. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah Zakar anda. Atau celupkanlah tuala kecil (good morning towel)  ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah  Zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk. Cubalah amalkan sehingga 7 hari berterusan, Insya-Allah
Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Yaa Qahar, Lailla Ha il lulloh, Wahidul Qahar.

5. Doa Penguat Zakar. (2)

Faedah Doa Yang Di baca waktu lemah Zakar.
Jika di rasai lemah zakar bagi jimak (bersetubuh),  bacalah doa ini 3 kali kepada zakarnya di waktu hendak jimak (bersetubuh) itu niscaya jadi kuat bersetubuh. Insya-Allah

Inilah Doanya. 

بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

اَللَّهُمَّ اِنَّا نَعُوْذُبِكَ تَامَّهْ، وَالرُّوْحِ، وَالدَّمِ، وَلَحْمِ، وَسَحْمِ،وَالْحُرُوْبِ، وَالْجُلُوْبِ وَتَقْضِىْ، فَاِذَا قَضَيْتَ اَمْرًا فَاِنَّمَا يَقُوْلُ لَهُ كُنْ فَيَكُوْنُ.       


Bismillah hirohman Niroh him.
Allah huma innaa Na ngu zubika tam mah.  Warruhi, wad dami, walhmi, wasahmi, wal hurubi waljulubi watakzi. Faiza kozoita amron fain namaa yakulu lahu kun fayakun. ( 3 Kali)

6. Doa Penguat Zakar (3).

 Atas Permintaan Ramai dari Pelanggan-pelanggan, teman-teman dan pembaca blog yang terus ke email saya. Di sini saya perturunkan amalan doa penguat Zakar (3) yang di amal-amalkan oleh tetua orang-orang lama.
Anda  amalkan doa ini dengan membacanya sebanyak 7 kali ketika hendak bersetubuh. Isya-Allah ia dapat mengeraskan Zakar anda dan dapat bertahan lama semasa menjalankan tugas anda itu. Inilah doa yang masyhur di kalangan tuk-tuk guru zaman dahulu yang masih di amalkan oleh sesetengah orang yang berpoligami pada zaman sekarang.
Doanya ialah.

بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ 

اَلْحَمْدُ ِللهِ الَّذِىْ خَلَقَ مِنَ الْمَاءِ بَشَرًا

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Alhamdu lillahil lazi kholako minal maa i basharo.

7. Doa Penguat Zakar (4)

Sebelum tidur ambil sedikit minyak urut dan gosokkan dengan laju pada tapak tangan untuk memanaskan tapak tangan anda.. Jangan gunakan minyak yang panas di takuti akan mencederakan zakar Anda. Letakkan sedikit minyak tersebut pada jari-jemari tangan dan urut di kelengkang ia itu di antara dubur ke telur zakar.. Tekan sedikit dan pastikan anda urut sehala saja, yakni dari dubur mengarah ke telur zakar. Baca doa ini sebanyak 7 kali .
Ya Qadim 
Ya Daim
Ya Ahad
Ya Wahid
Ya Samad
Ya Allah – Ya Allah – Ya Allah
Ya Qahar – Ya Qahar – Ya Qahar
Lailaha il’aLlah hu Wahidul Qahar
Amalan ini amat berkesan dan kekadang dapat dilihat pada malam itu juga, di mana zakar akan menegang dengan hebat sekitar 2 atau 3 pagi sehingga waktu solat subuh. Amalkan ia kalau boleh pada setiap malam sebelum anda tidur terutama ketika dalam keadaan cuaca sejuk supaya ligament dan urat syaraf yang berada pada zakar dalam keadaan tahap kecergasan yang terbaik.

8. Doa Kesejahteraan Keluarga.

Saya dapat terlalu banyak email dan telefon dari teman-teman dan pelanggan-pelanggan yang mohon tip bagaimana membina keluarga bahagia. Isteri menghormati suami , anak-anak dengar kata Ibu-Bapa serta dapat belajar dengan rajin, Insya-Allah. Walaupun ini bukan dalam bidang saya, tetapi saya cuba beri nasihat dan serba sedikit apa yang saya tahu sepanjang saya belajar dan bergaul-gaul dengan orang-orang tua yang banyak pengalaman .
Di sini saya perturunkan kaedah Ayat yang Insya-Allah dapat atau membolehkan menjadikan keluarga bahagia. Kita semua tahu anak-anak, isteri-isteri, suami-suami atau siapa sahaja yang tinggal serumah akan meminum air. Tidak kira air suam panas (air jarang), air sejuk didalam peti sejuk, tidak kira apa jua perasa . Ambil air-air tersebut dan bacakanlah Ayat di bawah ini 7 kali, kemudian di tiup kedalam air tersebut.
 1. Bacakan 7 Kali  Surah Al-Fateha.

 بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

َالْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَلَمِيْنَ . اَلرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ . مَلِكِ يَوْمِ الدِّيْنِ . اِيَّاكَ نَعْبُدُ وَاِيَّاكَ نَسْتَعِيْنُ .اِهْدِ ناَالصِّرَطَ الْمُسْتَقِيْمَ. صِرَطَ الَّذِيْنَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِالْمَغْضُوْبِ عَلَيْهِمْ وَلاَالضَّا لِّيْنَ.

Bismilah Hiroh Man Niroh Him
Alham dulillah hirob bil ngalamin. Ar-rohman nirohim. Maliki yauminddin. Iyaa kanak budu wa iyaa ka nas tang iin. Ihdinas sirotul mustaqim. Sirotol lazinna an am ta ngalai him goiril magzubi ngalai him wa lad zoollin.
 2. Baca Surah Al-insyirah (7 Kali)

  بِِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

اَلمَ ْنَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ .وَوَضَعْنَا عَنْكَ وِزْرَكَ .اَلَّذِىْ أَنْقَضَظَهْرَكَ .وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ .فَاِنَّ مَعَ الْعُسْرِيُسْرًا. اِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا . فَاِذَا فَرَغْتَ فَا نْصَبْ . وَاِلىَ رَبِّكَ فَارْ غَبْ.

Bismilah Hiroh Man Niroh HimAlam Nasroh laka sodrok. Wawa zognaa nganka wizrokal lazi ankozo zohrok. Waro faknaa laka zikrok. Fainna ma’al ngusri yusran. Inna ma’al ngusri yusro. Faiza farokta fansob. Wa ila robbika fargob.
Kemudian bacalah doa seperti berikut 1 kali. Boleh di ubah suai mengikut kehendak anda. Tetapi jangan menyimpang dengan doa yang tidak mengikut sara’.
 Ya Allah, aku mohon supaya sesiapa sahaja yang meminum air ini, diberikan ketenangan, diberikan kebaikan, diberikan kemenangan di dunia dan di akhirat. Semuaga cita-cita yang baik dikabulkan dan cita-cita yang buruk di pendamkan. Jika Isteri supaya beribadah dan taat pada suami, jika suami supaya bertanggung jawab terhadap isteri dan keluarganya. Jika anak-anak diberi tanggung jawab pada ibu bapanya, mudah mencari Ilmu yang bermanafaat dan sentiasa mendapat hidayah dan selalu mempertingkatkan diri. Amein…amein….amein. Ya Allah.
Lakukanlah selalu. Setiap air yang habis di tambah dan bacakanlah. Insya-Allah kesannya akan nampak. Jangan putus asa. Lakukan terus menerus buat sebagai tugas harian.

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น